Sous-vide: het geheim van perfectie!
Oplossing
Sous-vide, wat 'onder vacuüm' betekent, is de Franse kooktechniek waarbij ingrediënten vacuüm worden verzegeld in een zak. Deze zak wordt vervolgens in een verwarmd waterbad geplaatst.
Je AEG SteamPro-oven maakt het nog makkelijker en stelt je in staat dit te doen zonder dat je de vacuümzak in een verwarmd waterbad hoeft te plaatsen. Met jouw AEG SteamPro-oven kun je de sous-vide-techniek gebruiken om voedsel elke keer weer tot op het exacte niveau van gaarheid te bereiden.
Jij kunt het ook gemakkelijk!
Wat als we je zouden vertellen dat je gewoon door de sous-vide-kookfunctie op je AEG SteamPro-oven te gebruiken, net zo gemakkelijk kunt koken als de pro's?
Excusez-moi!? Dat is juist! Door deze stappen te volgen, helpt jouw AEG SteamPro-oven je moeiteloos deskundige resultaten te krijgen met behulp van de sous-vide-kooktechniek.
Stap 1
Trek de ingrediënten vacuüm in een plastic zak.
Stap 2
Plaats het voedsel in je AEG SteamPro-oven.
Stap 3
Selecteer het sous-vide-pictogram “SV”.
Stap 4
Selecteer de gewenste temperatuur.
Stap 5
Selecteer "Begin".
Stap 6
Genieten maar!
Sous-vide koken helpt niet alleen om heerlijk smakende maaltijden te garanderen zonder verlies van smaak of vocht, maar het helpt je voedsel ook om al zijn voedingsstoffen vast te houden. Neem eens een kijkje tussen onze voor wat sous-videgerecht inspiratie!
Laat je AEG SteamPro-oven je helpen om eenvoudig sous-vide koken te proberen, zodat je consistente resultaten krijgt elke keer dat je een smakelijk gerecht maakt.
Was dit artikel nuttig?
Gerelateerde artikelen
- Storing - Foutcode SAFE of hangslotsymbool op oven
- Hoe gebruik je de kerntemperatuursensor van jouw AEG oven
- Advies - Hoe de binnenkant van de oven reinigen? (video)
- Symbolen en functies op jouw AEG oven
- Advies - Hoe stel ik de dagtijd in op mijn oven? (video)
- Oven - Foutcode F241
- Hoe brood en cake bakken met je AEG stoomoven
- Steamify® gebruiken op jouw AEG stoomoven
- Katalytische reiniging gebruiken op jouw AEG oven
- Storing - Vocht in de ovenruimte en op de ovendeur