Er stroomt water uit de oven wanneer de deur wordt geopend, naar beneden in de keuken na gebruik van Sous Vide-koken
Kwestie
- Er stroomt water uit de oven wanneer de deur wordt geopend, naar beneden in de keuken na gebruik van Sous Vide-koken
Heeft betrekking op
- Stoomovens
Oplossing
1. Open na het kookproces de deur voorzichtig om te voorkomen dat er water op de meubels valt.
2. Gebruik een plaat en een handdoek om de vacuümzakken te verwijderen.
3. Droog de deur, de waterdruppelaar in de bodem en de holte met een zachte doek of een spons.
Laat de oven volledig drogen met de deur open.
4. Om het drogen te versnellen, kunt u de oven ongeveer 15 minuten opwarmen met hete lucht op een temperatuur van 150 ° C.
Oorzaak
- Koken met de Sous Vide-functie veroorzaakt restwater op de vacuümzakken en in de spouw.
Was dit artikel nuttig?
Gerelateerde artikelen
- Oven - Foutcode F239
- Oven toont foutcode (F en nummer)
- Storing - De ovenklok knippert of de tijd geeft 00:00 weer (video)
- De pizzafunctie gebruiken op je AEG oven
- Hoe je de functie 'Regenereren' op je AEG stoomoven gebruikt
- Symbolen en functies op jouw AEG oven
- Hoe brood en cake bakken met je AEG stoomoven
- Storing - Oven kan niet worden bediend
- Storing - Foutcode SAFE of hangslotsymbool op oven
- Hoe gebruik je de kerntemperatuursensor van jouw AEG oven