Er komt tijdens het braden in de oven water op de keukenvloer
Kwestie
- Er komt tijdens het braden in de oven water op de keukenvloer.
Heeft betrekking op
- Oven
Oplossing
- Gebruik slechts een beperkte hoeveel water tijdens het braden. Niet meer dan 200-400 ml.
- Gebruik bij gerechten die veel vocht bevatten boven en onder warmte in plaats van hete lucht.
- Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.
Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.
Oorzaak
- Bij gebruik van te veel water tijdens het braden, kan leiden tot een te vochtige ovenruimte met als gevolg dat er water uit de deur kan lopen.
- Bij circulerende hete lucht wordt er meer stoom veroorzaakt in de oven ruimte, dan bij boven en onder warmte.
Was dit artikel nuttig?
Gerelateerde artikelen
- Display van mijn oven reageert niet op de bediening en het display is zwart
- Er stroomt water uit de oven wanneer de deur wordt geopend, naar beneden in de keuken na gebruik van Sous Vide-koken
- Storing - Roestvorming aan de binnenzijde van de ovenruimte
- Oven - Foutcode C1, C2, C3, C4
- Ik hoor een constante pieptoon / het display van mijn oven geeft 400 weer
- Connectivity - Hoe verbind ik mijn oven met de My AEG Kitchen app? (Video)
- Oven toont foutmelding F11 / F111 / F129
- Oven toont foutcode (F en nummer)
- Storing - De koelventilator van de oven draait de hele tijd
- Storing - De ovenklok knippert of de tijd geeft 00:00 weer (video)